Pyco „navaril“ ďalšiu knihu

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Pyco „navaril“ ďalšiu knihu

Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha "ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA" je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa dostupnosti čerstvých surovín, úrody, kalendára.

Martin PYCO Rausch ako kuchár, autor aj fotograf, tvorí originálne receptúry so zameraním na ľahkú, bezmäsitú, nápaditú kuchyňu. V knihe vyspovedal viacnásobnú blogerku roka, lektorku edukačných kurzov a gastrokonzultantku Silviu Horeckú.

Každý recept sprevádza samostatná fotografia. Martin PYCO Rausch v roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ svojou publikáciou Moje jedlo, o dva roky neskôr vydal Moje jedlo 2. Od roku 1994 je vegetariánom. 

V Teleráne pripravil jedlá z novej knihy.

Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia