Viete, čo je toto čudo? Dá sa dokonca jesť

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Viete, čo je toto čudo? Dá sa dokonca jesť

Iste ste už počuli o pečení mäsa na slame? V kuchyni Telerána šéfkuchár Peter Bracho z Liptova pripravil bravčovú panenku, ktorú pripravil na slame.

A ako na to? Vyšľahal bielky s troškou soli, nasekal slamu a jeme opražil panenku. Tú potom zabalil do zmesi a vytvoril akýsi kabátik. Celé to potom dal piecť do rúry pri teplote 190 stupňov asi 8 až 10 minút. Musíme si kontrolovať teplotu. Panenka si udrží v sebe zaujímavú chuť sena.

Spoločne s ňou urobil zelerové pyré a samozrejme nechýbal čokoládový rez. Urobil aj sladkú špecialitku zo žinčice. A ako na to? Roztopíte si želatínu s troškou smotany, dáte do fľaše s bombičkou. A potom zmesou ozdobíte dezert.

Recepty nájdete na videu.

Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia