Varili sme menej známu japonskú polievku

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Varili sme menej známu japonskú polievku

Keď sa povie japonská kuchyňa, hneď si určite predstavíte sushi. V Teleráne šéfkuchár Martin Pollák prezradil ako si ho jednoducho urobíte doma. Je s ním síce trošku roboty, ale výsledok určite stojí za to. Musíte mať doma iba pár dôležitých igrediencií, ktoré dnes už bežne dostanete kúpiť v obchodoch. A nemusia byť iba špecializované.

Pripravil však aj menej známu japonskú rezancovú polievku - rámen. Je základom je silný hovädzí vývar, mrkva, cibuľa, zázvor a cesnak, ktoré sme orestovali. Počkáme kým budú hotové, potom nalejeme vývar a neskôr pridáme sójovú omáčku.

Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia