Z bazy nemusíte robiť iba sirup. Dá sa vyprážať ako rezne

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Z bazy nemusíte robiť iba sirup. Dá sa vyprážať ako rezne

Baza je nielen liečivý ker, ale má bohaté využitie v kuchyni. Určite ste ako deti s maminkou alebo starkou pripravovali prvý džús v roku alebo sirup.

Hosťom Telerána bola cvičiteľka a odborníčka na prírodnú medicínu Zora Kondé, ktorá pripravovala tieto tradičné pochutiny z bazy. Prezradila však, že bazové kvety si môžete pokojne obaliť v trojobale a vypražiť ako rezeň. Dokonca ich môžete pridať do polievky, či už na slano alebo na sladko.

Pozrite si jej rady na videu.

Zdroj: Telerano, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia