Bojujeme proti chrípke poctivým domácim vývarom!

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Bojujeme proti chrípke poctivým domácim vývarom!

Ako pripraviť dobrý a poctivý vývar? Poviete si, na tom nie je nič zložité, mäsko a zeleninu šupnúť do hrnca, pridať nejaké to korenie, soľ a dve hodinky povariť. No nie je to také jednoduché a šéfkuchár Vlado Morochovič vás o tom presvedčí! Ten si pre inšpiráciu odskočil až do Francúzska a musíme povedať, že to stálo za to! A v čom sa ich varenie poctivej slepačej polievky líši od toho nášho? A kde robíme chyby? To sa dozviete v priloženom videu :)

Zdroj: redakcia varenypeceny.sk
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia