Misha navarila naozaj kvalitné menu

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Misha navarila naozaj kvalitné menu

Speváčka Misha, rodáčka z Michaloviec, je momentálne šťastná matka dvojičiek – Mia a Nala. Ich príchod na svet, ako sama tvrdí, natrvalo zmenil jej život. Pri náročnom povolaní matky si Misha našla čas na vytvorenie príjemnej atmosféry pre svojich speváckych kolegov, ktorým navarila naozaj  kvalitné menu.

HIP HOP CAPUCCINO (Studená polievka z repy)
Suroviny:
1 kg čerstvej červenej repy
300 g kyslej smotany
300 g smotany na šľahanie 33%
soľ, korenie, 2 ks celý muškátový orech

Postup:
V slanej vode uvaríme repu a postúhame na rezance. Vlejeme smotanu a šľahačku, rozmixujeme. Pridáme soľ a korenie a muškátový orech. Necháme vychladiť. Tesne pred servírovaním na vrch dáme našľahanú penu z plnotučného mlieka a tú posypeme nastrúhaným muškátovým orechom.


BEEEEE
Suroviny:
zemiakovo - mrkvové pyré:
pol kila mrkvy
pol kila zemiakov
100 gr masla
2 dcl plnotučného mlieka
1 cesnak

Postup:
Uvaríme zemiaky a mrkvu spolu v slanej vode, scedíme, pridáme jeden surový cesnak pretlačený cez lis. Pridáme maslo a mlieko a rozmixujeme.

grilovaná zelenina:
šalotka
petržlen
cesnak
cukrový hrášok
baby špenát
olivový olej
soľ
korenie

Postup:
Všetku zeleninu nakrájame, petržlen na rezance a šalotku na polodrobno a opražíme na olivovom oleji. Začíname najtvrdším petržlenom a končíme listami baby špenátu.

jahňacie rebierka:
na jednu porciu:
220 g jahňacích rebierok
soľ
korenie
olivový olej
tymián
rozmarín

Postup:
Mäso naporcujeme, osolíme a okoreníme z každej strany, posypeme a popritláčame nasekaný tymián a rozmarín. Prudko opečieme na panvici z každej strany a dáme piecť do rúry asi na 15 minút.


JAHODOVÁ KOZIČKA
Suroviny:
250 g mascarpone
250 g kozí syr
500 g jahôd
2 jablká
200 g čučoriedok
1 citrón
50 g cukru
čerstvá mäta

Postup:
Zmiešame mascarpone s kozím syrom, nastrúhanými jablkami a cukrom. vytlačíme šťavu z citróna. Jahody pokrájame a väčšinu dáme podusiť s trochou vody a cukru na pyré. Pyré z jahôd rozlejeme na tanier a zo zmiešanej syrovej hmoty vymodelujeme dvoma lyžičkami slzičky, ktoré poukladáme na tanier s jahodovým pyré. na to poukladáme zvyšné čerstvé jahody a čučoriedky. Ozdobíme mätou.

FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia