Makaróny s rucolou

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Makaróny s rucolou

Suroviny:
350 g makarónov
2-3 strúčiky cesnaku
120 g vňate rucoly
300 g baklažánov
30 g orieškov pinoli
50 g olív
soľ
čierne korenie
20 g masla
3 lyžice olivového oleja
50 g strúhaného polotvrdého syra alebo parmezánu
1 lyžica Podravky

Postup:
Makaróny dajte variť do slanej vody. Medzitým ošúpte baklažány, nakrájajte na kocky, osoľte a nechajte odstáť. Potom ich osušte pijavým papierom. Na panvici na rozohriatom masle opečte kúsky baklažánu, pridajte rozmačkaný cesnak, trochu čierneho korenia, chvíľku povarte, potom pridajte pokrájajte olivy a lyžicu Podravky. Z makarónov zlejte vodu, časť vody odložte, pridajte ich k baklažánom, pridajte aj časť odloženej vody, olivový olej a časť opečených pinoli. Pridajte hlavnú surovinu – nahrubo nakrájanú rucolu. Všetko dobre premiešajte a pridajte nastrúhaný syr. Podávajte teplé, posypané zbytkom pinoli.

FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia