Makaróny po sicílsky

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Makaróny po sicílsky

Suroviny:
400 g makarónov                                                 
400g čerstvých paradajok (môžeme použiť aj paradajky z konzervy) 
300 g baklažánov                                                 
1 strúčik cesnaku                                                
bazalka                                                          
petržlen                                                         
1 PL Podravky

Postup:
1. Baklažán pokrájame na kocky, posolíme a necháme odstáť cca 30 minút                                                            
2. Paradajky narežeme, ponoríme do horúcej vody a necháme blanšírovať                                                      
3. Oblanšírované paradajky ošúpeme, nakrájame na polovičky, zbavíme jadierok a nadrobno pokrájame                            
4. Na rozohriatom oleji krátko osmažíme nadrobno nakrájaný cesnak, pridáme baklažán a krátko povaríme                       
5. Pridáme nakrájané paradajky, bazalku, petržlenovú vňaťku, mleté čierne korenie a lyžičku Podravky                          
6. Všetko dobre premiešame a varíme cca 15 minút                 
7. Uvarené cestoviny vložíme do omáčky a ešte raz dobre premiešame                                                       
8. Na záver posypeme strúhaným syrom

FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia