Varaždínska hostina

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Varaždínska hostina

Suroviny:
600 g údeného kolena
600 g bravčových rebier
1 kg kyslej kapusty
50 g masti
5-6 strúčikov cesnaku
soľ
rasca
1 PL Podravky


Postup:
1. Rascu pokvapkáme vodou, pokrájame nadrobno a zmiešame s pretlačeným cesnakom, soľou a podravkou
2. Takto pripravenou zmesou natrieme bravčové rebrá z oboch strán a necháme aspoň hodinu odpočívať
3. Do väčšej nádoby dáme kyslú kapustu, pridáme predvarené údené koleno a časť zmesi cesnaku a rasce
4. Zalejeme vodou a na miernom plameni varíme, kým nie je mäso mäkké
5. Kým sa kapusta varí, pripravené rebrá dáme piecť do rozohriatej rúry
6. Nakoniec upečené rebrá a varené koleno pokrájame na kúsky a poukladáme na kyslú kapustu

FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia