Pečeňové knedličky

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Pečeňové knedličky

Suroviny:
7 ks jednodňových žemlí
3 dcl mlieka
3 vajcia
250 g hovädzej pečienky
100 g sleziny
50 g masla
1 cibuľa
petržlen
soľ
čierne korenie
majoránka
muškátový orech
kôra z 1 citróna
1 PL Podravky

Postup:
1. Žemľu pokrájame na plátky, prelejeme zohriatym mliekom, posolíme a necháme odstáť
2. Z pečienky a zo sleziny odstránime blanku a najemno ich pomelieme
3. Nadrobno pokrájanú cibuľku do zlatista osmažíme na masle
4. K žemliam pridáme cibuľku, vajcia, pomletú pečienku a slezinu, vňaťku, citrónovú kôru, soľ, korenie, muškátový oriešok, majoránku a podravku a všetko dobre premiešame
5. Z takto pripravenej zmesi tvarujeme väčšie knedličky a varíme na miernom ohni

FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia