Rezance s hríbami

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Rezance s hríbami

Suroviny:
300 g širokých rezancov
1 menšiu cibuľu
3 lyžice oleja
oregano
2 strúčiky cesnaku
400 g čerstvých hríbov (suchohríby, šampióny apod.)
soľ
mleté čierne korenie
1 dcl bieleho vína
30 g masla
150 g čerstvého syra
2 dcl sladkej smotany
1 žĺtok
petržlen
1 PL Podravky

Postup:
Huby očistíme, umyjeme a pokrájame na plátky. Nadrobno nakrájame cibuľu, cesnak a petržlen. Cibuľu a hríby opečieme na rozohriatom oleji. Pridáme oregano a Podravku. Podlejeme vínom a varíme, kým hríby nezmäknú. Potom pridáme cesnak a posypeme čiernym korením.
V slanej vode uvaríme rezance. Zlejeme vodu a dáme do širšej nádoby s maslom. Pridáme čerstvý syr a smotanu, do ktorej sme primiešali žĺtok. Nakoniec všetko zmiešame s pripravenými hríbami, zohrejeme a posypeme petržlenom.

FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia