Ryba na lisabonský spôsob

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Ryba na lisabonský spôsob

Suroviny:
800 g filiet z morskej ryby
500 g paradajok
350 g cibule
750 g zemiakov
4 strúčiky cesnaku
2 bobkové listy
1 PL mletej sladkej červenej papriky
štipka pálivej papriky
1 dcl olivového oleja
soľ
mleté čierne korenie
petržlen
1 PL Podravky

Postup:
1. Paradajky, cibuľu, zemiaky a cesnak nakrájame na tenké plátky
2. Tie striedavo ukladáme do väčšej panvice
3. Paradajky, zemiaky, cibuľu, cesnak a rybu. Zemiaky a rybu vždy posypeme trochou podravky a čiernym korením
4. Vrstvy ukladáme až kým sa neminú všetky suroviny tak, aby poslednou vrstvou boli zemiaky
5. Posypeme pokrájaným petrželnom, bobkobým listom, sladkou aj štipľavou červenou paprikou a zalejeme vodou a olivovým olejom
6. Nádobu zakryjeme a na miernom plameni varíme bez miešania

FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia