Závitky Kramberger

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Závitky Kramberger

Suroviny:
600 g teľacieho mäsa alebo bifteku
4 PL oleja
120 g tenkých plátkov údenej slaninky
2-3 strúčiky cesnaku
200 g pokrájanej paradajky
1 PL cukru
2 PL višňového kompótu
1 dcl červeného vína
petržlenová vňať
1 PL strúhanky
1 PL Podravky

Postup:
1. Kuchynsky upravené mäso nakrájame na tenké plátky a naklepeme
2. Plátky mäsa posypeme podravkou, potrieme cesnakom, na každý kúsok dáme plátok slaniny, zvinieme a spojíme špáradlom
3. Na rozohriatom oleji sprudka opečieme závitky, pridáme pokrájanú paradajku a zvyšok Podravky
4. Varíme na miernom plameni, kým nie je mäso mäkké
5. Pred dovarením pridáme trochu cukru, višne, červené víno a strúhanku na zahustenie omáčky
6. všetko spolu ešte krátko povaríme, dochutíme soľou, korením, pridáme petržlen a premiešame

FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia