Čo všetko vieme vyčarovať z jedného kuraťa?

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Čo všetko vieme vyčarovať z jedného kuraťa?

Kura je naozaj vďačná vec. Môžeme ho variť, piecť, dusiť, vyprážať, grilovať – a to na viacero spôsobov. Dokonca si môžeme urobiť komplet obedové menu. Z trupu si môžeme spraviť vývar, z mäsa hlavný chod, ľahko sa dá pripraviť aj predjedlo a využiť sa dajú aj vnútornosti, teda srdce, pečienka, žalúdok... Ponúkame vám niekoľko tipov s návodmi, čo všetko budete potrebovať, nuž a postup prípravy si pozrite vo videu. Varili sme to v Teleráne 21. januára 2015...

KURACIA TERINKA
400 g vykostených stehien
100 g kuracích drobkov
50 g cibule
50 g špargle
50 ml bieleho vína
soľ
mleté biele korenie
4 ks toast chleba

PLÁTKY KURACÍCH PŔS NA ŠOŠOVICI
600 g kuracích pŕs
200 g hnedej šošovice
50 g cibule
50 g balsamico
100 mbieleho vína
400 gkuskusu
soľ
mleté korenie
voda

SLEPAČÍ VÝVAR
1 ks kuracieho trupu
krídla (všetky orezy z kurčaťa)
2 ks mrkvy
1 ks petržlenu
½ ks zeleru
voda
celé čierne korenie
soľ
voda

FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia