Ľahký recept na oslavy: Syrové fondue

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Ľahký recept na oslavy: Syrové fondue

Chcete si so svojimi hosťami užiť príjemné chvíle pri jednom stole? Ak pri pohostení nemienite stráviť celú večnosť, pripravte fondue. Fondue alebo „ohrievanú syrovú misu" vymysleli v 18. storočí vo Švajčiarsku.

Suroviny na fondue - syr a víno - vtedy mali v každej domácnosti. Na prípravu potrebujete špeciálny riad, no ak ho nemáte, vystačíte si aj s ohrievačom a s keramickou miskou na zapekanie.

Pripravte si špeciálne vidličky na napichovanie alebo špajdle. Konzistencia roztopeného syra by mala byť polotekutá, syr sa musí na kúsky bagety dobre prichytiť, nesmie stekať.

Všetko podstatné predstavil v Teleráne šéfkuchár Vladko Morochovič.

Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi



Prihlasovanie je dočastne nedostupné.