V Teleráne kraľoval šéfkuchár Ľubo Herko! A dopadlo to fantasticky!
V Teleráne rozvoniavali pravé gemerské špeciality!
Varíme ľahké letné jedlá!
Navarte si v horúčavách rýchlo a ľahko!
Prívarky ako ich nepoznáte!
V Teleráne sme pripravovali nahé torty!
Pripravte si fantastické dobroty z kráľovnej cibule!
Spišské špeciality v netradičnom šate!
V Teleráne rozvoniavali pravé liptovské dobroty!
Aďa Poláková čarovala s marhuľami!
Viete čo je šmirkas?
Čo tak dať si raňajky v austrálskom štýle?
V Teleráne sa robila pravá španielska paella!
V Teleráne sme pripravovali baklažán na všetky možné spôsoby!
Aďa Poláková vie, ako potešiť mlsné detské jazýčky!
V Teleráne sa robila pravá domáca zmrzlina!
V Teleráne sa pripravovalo mäsko na rôzne spôsoby
Gizka Oňová navarila fantastický, chutný a lacný obed!
Vojto Artz si vzal do parády všetkých ockov!
Gizka Oňová uvarila fantastický obed za necelých 8 Eur!
Pripravte si menu pre krásne a zdravé zuby!
Zabojujte proti horúčavám skvelou domácou zmrzlinou!
V Teleráne sa grilovalo!
Fantastické jahodové inšpirácie
Spoznajte chuť Grécka
Nahé torty - hit medzi tortami!
Paleo raňajky - vajíčka na rôzne spôsoby
Vinári z Búrlivého vína v našej kuchyni!
Hubové inšpirácie
Dobroty z dielne herečky Evy Pavlíkovej
Ázijské dobroty ľahko a lacno
Varíme bez soli
Tradičné malokarpatské špeciality
Taliansky sen na lyžičke
Ako využiť zvyšky ryže zo včerajšieho obeda
Jarné špeciality
Svieže jarné recepty
Veľa muziky v kuchyni za málo peňazí
Topinambur - elixír zdravia a vitality
Egyptská kuchyňa na slovenskom tanieri
Dobroty zo žihľavy, púpavy a kozieho syra
Rýchle a chutné ázijské recepty
Chutné cupcaky od našich moderátorov
Gizka úraduje v kuchyni: Kompletný obed do 10 eur!
Detox v kuchyni
Sladké raňajky bez múky a cukru
Netradičné paleo recepty
Špeciality "zlatého" kuchára Daniela Hrivnáka
Klasické anglické raňajky
Ľubo Herko odporúča žihľavovú polievku a pečené teľacie
Veľkonočný obed za 10 Eur
Jar na tanieri
Pravé čokoládové vajíčka
Dobroty z dielne krasokorčuliarskej hviezdy Oľgy Beständigovej
Krásne cupcaky od krásnych dievčat
Karfiolové placky od Gizky Oňovej
Čo takto dať si špenát?
Zdravé koktaily pre štíhlu líniu
Horúce recepty priamo z Paríža
Sladké cupcaky našich rosničiek
S Gizkou na jedle ušetríte
Skvelé jarné inšpirácie na tanieri
V hlavnej úlohe medvedí cesnak
Inšpirácie z Talianska
Gizka Oňová vie, ako navariť chutne a lacno
Čo všetko sa dá urobiť z jedného cesta!
Talianska kuchyňa pre Slovákov
Horúce novinky od špičkových blogerov
Omelety na viacero spôsobov! A rekord v ich príprave!
Gizka Oňová varí za 10 eur!
Odborníčka na módu varila chorvátske špeciality
Rýchle a ľahké pôstne jedlá
Inovatívne trendy v kuchyni
Raňajky + obed = brunch
V hlavnej úlohe opäť Gizka Oňová
Tanier zdravia proti rakovine
Čarovanie s ohňom v kuchyni
Gizka opäť v kurze: Lacno a rýchlo
Čaro sezónnej zeleniny
Inšpirujte sa pôstnymi jedlami
Dobroty z dielne Karin Haydu
Skvelý obed za pár eur! Varí Gizka Oňová!
Bezlepkový brownies s jahodami
Najnovšie trendy v kuchyni
Gizka Oňová lacno a chutne
Tekvicový perník
Dobroty z obľúbenej Hornej Dolnej
Gizka Oňová navarila obed za 10 eur
Sladké raňajky
Tradičné fašiangové dobroty
Tajomstvá štíhlej línie
Čo všetko vieme vyčarovať z jedného kuraťa?
Lacno, ale chutne s Gizkou Oňovou
Vyskúšajte cícer v kuchyni
Jedlá aj do práce, ktoré sme varili v Teleráne
Vitamínové bomby
Vanilkový krém s orechmi v karameli
Zemiakový šalát na štyri spôsoby
Rýchlo a lacno s Gizkou Oňovou
Kuchyňa inšpirovaná Hornou Dolnou
Medové špeciality na tri spôsoby
Jedlom proti rakovine
Gaštany na sladko i na slano
California z kraba kráľovského
Obedové menu do 10 eur
Rybacie polievky na tri spôsoby
Bez servítky
Zuzka Skopálová využíva schopnosť čarovať aj pri varení
Misha navarila naozaj kvalitné menu
Kulyho pozitívny vzťah k jedlu je hádam aj vidieť
Anka Šišková je vychýrená svojou vynikajúcou kuchyňou
Zuzana Tlučková: Varí humoristka ´vtipnú kašu´?
Marta Sládečková: Príležitosť uvariť priateľom využije do poslednej sladkej bodky!
Pavol Topoľský: Niet nad dobrého učiteľa! Jeho učiteľmi boli herci!
Rasťo Piško sa zaskvel s menu ´studená vojna´
Exfarmárka Martina Štetiarová rada experimentuje
Farmár Ján Strausz sa predviedol! On sám hocičo do úst nedá!
Exfarmárka Lucia Nemčeková varila samé dobroty
Ján Tribula varil pre pravých Tatrancov
Lenka Vavrinčíková nie je v kuchyni žiadne béčko!
Danica Kleinová varila vo vojenskej poľnej kuchyni
Juraj Lelkeš má k vareniu vrodenú predispozíciu!
Sisa Sklovská varí babkine tajomstvá
Števo Skrúcaný: Predviedol sa ako veľký gurmán
Jozef Vajda varil ako pravý gurmán
Zora Czoborová to v kuchyni vie!
Bezdeda siahol po japonskej kuchyni
Marek Majeský navaril zvláštne menu
Karin Haydu je v kuchyni excelentná
Filip Tůma stál prvýkrát v ozajstnej kuchyni
Retro TV varenie
Varená hovädzina na soľnohradský spôsob
Medailóny s citrónom
Varená jahňacina so zeleninou
Rybie plátky so špagetami
Makaróny s rucolou
Zapečený guláš
Domáci boršč
Pagáč s plnkou a so syrom
Jačmenná polievka so zeleninou
Krokety z ráčikov
Roštenka Cestovná taška
Varaždínska hostina
Gratinované (zapečené) špargle
Pečeňové knedličky
"Zhovievavý" zákusok
Lososová pena
Rezance s hríbami
Teľacie mäso s tuniakovou omáčkou
Chrumkavé kačacie prsia
Ryba na lisabonský spôsob
Závitky Kramberger
Mäsová roláda á la pekáč
Špargľa so zelenou omáčkou
Makaróny po sicílsky
Gibanica
Bažant (nielen) na víne
Bažant je pochúťka, ktorú milujú najmä Francúzi. Veď kto by nepoznam asi najznámejší recept - Bažant na víne. V Teleráne šéfkuchár Vlado Morochovič priblížil, čo všetko sa dá z tejto hydiny robiť.