Zd(raw)ý tip: raw menu od Róberta Horvátha

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Zd(raw)ý tip: raw menu od Róberta Horvátha

Šéfkuchár Róbert Horváth si po návrate zo šesťročnej práce v Írsku chcel založiť vlastný podnik. V tom čase mal zdravotné problémy a nad stravovaním veľa rozmýšľal. Tak vznikla prvá slovenská reštaurácia špecializovaná na živú stravu.

Nezvolil si ľahký model. Šaláty a jedlá, ktoré si sám vymyslel, nevznikajú varením, ale sekaním ovocia, orechov, zeleniny a byliniek, mletím semiačok, zŕn a klíčkov či mixovaním štiav.

V menu majú napríklad: mixované polievky, pizzu, plnenú papriku, slivkové gule, burger z orechov, tekvicových a slnečnicových semiačok, húb a sušených paradajok, slivkové gule z ovsenej múky a orechov, pizza zo slnečnice a zeleniny. Robetova manželka Zuzka manželka sa nám prihlásila prostredníctvom výzvy „Chcem do Telerána".

Vo videu nájdete aj tipy na super recepty od Róberta.

Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia