Tradičné crudités od šéfkuchára Romana Horvátha

Zabudol som hesloRegistrácia

Varenie v Teleráne

Bez servítky

Retro TV varenie

Tradičné crudités od šéfkuchára Romana Horvátha

Je leto a to je jedinečná možnosť v roku, kedy si môžete pripravovať svieže šaláty z domácej zeleniny z trhu. Šéfkuchár Roman Horváth v Teleráne pripravil niekoľko typov šalátov, kde skombinoval zeleninu s rôznym ovocím.

Prezradil aj to, ako sa robí tradičné predjedlo crudités. A čo to vlastne je? Crudités je výraz z francúzštiny, ktorým sa označujú malé kúsky čerstvej zeleniny. Tie sú vo väčšine prípadov nakrájané na hranolčeky. Pridávajú sa k nim rôzne dipy, do ktorých sa namáčajú.

Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia