18/04/2018
Šéfkuchár Peter Bracho vysvetlil ako ju pripraviť, aby ste nemali pľuzgiere.
05/04/2018
Jedlá z nich pripravovali v Teleráno noví kuchári.
14/04/2018
Nechýbalo ani pre nás netradičné predjedlo a zelený boršč.
Vafľa. Sladký koláčik, ktorého rodiskom, ako uvádzajú rôzdne zdroje je Belgicko i Francúzsko. Je to múčnik z kysnutého alebo nekysnutého cesta, ktorý sa pečie medzi dvoma železami s typickým mriežkovaním. Podobne ako palacinky sa jedia samotne alebo poliate marmeládou, čokoládovým krémom, šľahačkou a pod.
V Severnej Amerike ich jedávajú na raňajky, v Európe si ich dávame ako sladkosť a môžete ich kúpiť len tak na ulici. Najznámejšie sú Bruselské vafle a Liege vafle. V Teleráne ich piekla Kristína Denková.