02/01/2019
Boli sme sa pozrieť, ako sa vyrába dnes.
13/12/2018
Šéfkuchár Giuseppe Giannetto hovorí, že na Apeninskom polostrove je olivový olej absolútny základ jedálnička.
12/12/2018
Pukanská cibuľa sa možno dočká aj svetového uznania.
03/12/2018
Nie je dokonca jedno, ani ako zjeme vitamínovú bombu z peľu.
20/10/2017
A nezabudol ani na trik, ako vybrať kôstku.
Túto dilemu zrejme rieši väčšina z nás. Viete čo je to pražma? V obchodných reťazcoch je bežne dostupná no mnohí o tejto rybe nič nevedia. Pozrite sa ako chutne a jednoducho sa dá pripraviť .
Z pražmy kráľovskej si môžete urobiť skutočne kráľovskú štedrú večeru. Táto morská ryba zo stredozemného mora má pomerne málo kosti a tuku, ale zato je bohatá na bielkoviny.
Reportáž nakrútil Martin Jedinák.