Ako správne využiť soľ v kuchyni?

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Ako správne využiť soľ v kuchyni?

Soľ je nad zlato. Od 1. decembra to pocítime všetci, a to nielen v reštauráciách. Hlavne v pekárenských výrobkoch. Šéfkuchár Vladimír Morochovič sa v Teleráne priznal, že tieto veci nemôžu fungovať. Opak je pravdou.

"Maloktorý kuchár soľ váži, dáva jú do jedla pocitovo. Nesúhlasil som vnútorne so zmenami. Urobil som úplne primitívny pokus a zistil som, že soľ do jedla sa dá regulovať," povedal. Výsledok jeho pokusu si pozrite v prioženom videu a uvidíte, že aj vy prehodnotíte používanie soli v receptoch.

Akú soľ a koľko používate vy? Pošlite nám na adresu varenypeceny@markiza.sk vaše rady, zverejníme ich na našej stránke.

Prečítajte si aj:

Presolili ste jedlo? Tu sú naše rady

10 rád, aby sa vydaril vývar

Zdroj: Teleráno, zg; shutterstock.com
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia