02/01/2019
Boli sme sa pozrieť, ako sa vyrába dnes.
13/12/2018
Šéfkuchár Giuseppe Giannetto hovorí, že na Apeninskom polostrove je olivový olej absolútny základ jedálnička.
12/12/2018
Pukanská cibuľa sa možno dočká aj svetového uznania.
03/12/2018
Nie je dokonca jedno, ani ako zjeme vitamínovú bombu z peľu.
20/10/2017
A nezabudol ani na trik, ako vybrať kôstku.
Nájdeje ju na jedálnom lístku vari v každej reštaurácie a má stovky chuťových variácií. V Európe sa jej názov takmer nelíši. Palacinku v Ružomberku poriadne vyobracali.
Základom klasického cesta sú múka, mlieko a vajcia. Po upečení sú stovky možností, ako ju ochutiť, čo dokázali aj žiaci z celého Slovenska na súťaži Majster palacinka. Pozrite si video a pozor, aby vám netiekli slinky.
Rady a recepty týkajúce sa palaciniek nájdete aj v našich článkoch.
Zdroj: TV Markíza