Pekárka nám prezradila tajnú ingredienciu na chlieb

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Pekárka nám prezradila tajnú ingredienciu na chlieb

Chlieb. Nikdy sa ho neprejete, tak ako koláčov alebo mäsa. Pekárka Alžbeta Kosshutová v Teleráne prezradila ako si urobiť domáci chlebík. A spomenula pri tom jednu dôležitú ingredienciu, ktorú nájdete v každej kuchyni.

Ako uchovať chlieb

Nezabudnite, že ak doma upečiete chlieb, nechajte ho poriadne vychladnúť. Nejedzte ho teplý, pretože môžete mať žalúdočné ťažkosti.

Ak chcete chlieb udržať čerstvý, zabaľte ho do bavlnenej utierky alebo servítky.

Nezabudnite, že chlieb môžete aj mraziť pre "horšie" časy.

Viac receptov s chlebom nájdete na našej stránke.

Zdroj: TV Markíza, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia