Viete, čo je mäso lesa?

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Viete, čo je mäso lesa?

Huby ešte len porastú. Zem je podľa mykológov dostatočne prehriata a tak je to otázka týždňa - dvoch, kedy bude v lesoch nová úroda. No a o hubách sa vraj hovorí, že je to aj mäso lesa.

 Existuje ale niekoľko receptov, v ktorých chuť húb skutočne vynikne. Slováci bedľu najradšej vyprážajú ako rezeň. So zemiakmi a majonézou je to ale extrémne kalorická bomba. A ako je to s dubáčikmi v studenej kuchyni?  Reportér  Marian Lechan sa na to pozrel s našou kamerou.

 Milí naši čitatelia a čitateľky,  nezabudnite sa zapojiť do našej VEĽKEJ HUBÁRSKEJ SÚŤAŽE, o ktorej podrobnosti nájdete v tomto článku.

 A samozrejme vám ponúkame aj receptyrady o pochutine, ktorá nesmie chýbať v žiadnej kuchyni.

Zdroj: TV Markíza
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia