Zlé skladovanie jedla vás môže otráviť

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Zlé skladovanie jedla vás môže otráviť

Ani v horúčavách nemôžeme prestať jesť. Nie každý z nás vie navariť v lete tak, aby sa to všetko naraz zjedlo.

Reportér Telerána Števo Modrič zisťoval, čo môžete a čo, naopak, nemôžete opätovne prihrievať. Patria sem napríklad zemiaky, ryža, cvikla, kuracina alebo jedná z húb.

Šéfkuchári Daniel Hrivňák a Vojto Artz zase prezradili jednoduchý trik ako jedlo v horúcich dňoch najrýchlejšie schladiť a odložiť do chladničky. Určite ho používala aj vaša stará mama.

A pár receptov a rád na tieto dni nájdete aj v našich receptoch a tipoch.

Zdroj: TV Markíza, foto: shutterstock.com/asik0553
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia