Ako sa má správne variť cvikla

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Ako sa má správne variť cvikla

Cvikla je zelenina, ktorá nám nie všetkým v detstve chutila a mnohí z nás sme nad ňou ohŕňali nosom. Možno ako dospelí ste prišli na to, prečo túto zeleninu môžeme zaradiť medzi kráľovné zeleniny.

Nielen pre jej vitamínové bohatstvo, ale aj chutnosť. Či už ako hlavné jedlo, koláč, ale na Slovenku sa využíva ako príloha.

Azda jej jedinou nevýhodou je, že sa dlho varí pred prípravou. Šefkuchár Ľubo Herko, ktorý varil v Teleráne, má pre vás pár trikov, ako si to uľahčiť.

Zaujimavé recepty a rady nájdete aj v iných článkoch.

Zdroj: zg, TV Markíza, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia