V tomto teple nejedzte mäso. Grilujte zeleninu

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

V tomto teple nejedzte mäso. Grilujte zeleninu

Grilovacia sezóna je v plnom prúde a teplé dni taktiež. Ak nechcete jesť v týchto horúčavách ťažké jedlá z mäsa, máme pre vás radu od šéfkuchára Daniela Hrivňáka. Grilujte zeleninu, je to ľahké.

Na rozdiel od mäsa ju nemusíte špeciálne dopredu chystať. Iba ju nakrájate na väčšie plátky. Počas grilovanie ju iba môžete potrieť olejom alebo maslom. Koreníte podľa vlastnej chuti.

Najlepšou zeleninou na grilovanie sú baklažány, cukety, papriky, paradajky, kukurica, kaleráb, zemiaky alebo patizón. Samozrejme nezabudnite na marinády. Recepty nájdete aj na našej stránke.

Ďalšie recepty a rady na grilovanie nájdete TU

Zdroj: zg, TV Markíza, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia