02/01/2019
Boli sme sa pozrieť, ako sa vyrába dnes.
13/12/2018
Šéfkuchár Giuseppe Giannetto hovorí, že na Apeninskom polostrove je olivový olej absolútny základ jedálnička.
12/12/2018
Pukanská cibuľa sa možno dočká aj svetového uznania.
03/12/2018
Nie je dokonca jedno, ani ako zjeme vitamínovú bombu z peľu.
20/10/2017
A nezabudol ani na trik, ako vybrať kôstku.
Vajce na rôzne spôsoby. Buď ho máte radi alebo ho nenávidíte. Ak však chcete vyskúšať niečo nové, tak šéfkuchár Peter Slačka, ktorý dva roky strávil u protinožcov, vám poradí ako na krásne a roztečené vajíčko.
Ak máte radi uvarené vajíčko, musíte ho variť pri teplote 63 stupňov asi hodinu. A žĺtko vám tečie.
Aký je rozdiel medzi vajíčkom na mäkko a uvareným na spomínanú teplotu? Odpoveď nájdete vo videu.
Jeho recepty nájdete aj v našom ďalšom článku.
Zdroj: TV Markíza, zg