02/01/2019
Boli sme sa pozrieť, ako sa vyrába dnes.
13/12/2018
Šéfkuchár Giuseppe Giannetto hovorí, že na Apeninskom polostrove je olivový olej absolútny základ jedálnička.
12/12/2018
Pukanská cibuľa sa možno dočká aj svetového uznania.
03/12/2018
Nie je dokonca jedno, ani ako zjeme vitamínovú bombu z peľu.
20/10/2017
A nezabudol ani na trik, ako vybrať kôstku.
Aj tento mesiac sme sa rozhodli za vás ochutnať nejaký ten koláčik. (Čo teda pre nás nie je žiadnym utrpením a robíme to skutočne veľmi radi ;)) Tentoraz sme si vybrali kaviareň Foxford a musíme povedať, že neľutujeme! Že ho ešte nepoznáte? Tak to treba rozhodne napraviť! Nie nadarmo má táto skutočne neobyčajná kaviareň prívlastok „Najchutnejšie kníhkupectvo v meste“.
Ale späť k jedlu! Netrochárili sme a vybrali sme si rovno štyri rôzne koláče. Každý bol iný, niečim výnimočný a nesmierne chutný. A každý z nich vás určite poteší aj počas letnej sezóny. Tak neváhajte a rozhodne ich vyskúšajte! Uvidíte, že si pochutíte nielen vy, no ich chuťou očaríte aj vašich blízkych. Rovnako, ako sme boli očarení my.
Recepty spolu s postupom ako i nákupným zoznamom nájdete tu:
Pomarančový koláč s bielou čokoládou a krémovým toppingom
Jablkový cheescake s mrveničkou
Citrusový koláč s mandľovým korpusom
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk