Viete, čo máte robiť s mäsom pred grilovaním?

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Viete, čo máte robiť s mäsom pred grilovaním?

S grilovačkami sa tento rok akoby vrece rozstrhlo. Ale vedeli ste, že mäso by ste nemali pred vložením do marinády klepať? Šéfkuchár Zdeněk Hladík, ktorý bol v Teleráne, vám poradí tajné tipy ako budete mať úspech pred "grilovacou" partiou.

Rovnako sa dozviete, aká je ideálna teplota na grilovanie.  Ďalšie recepty a dobré rady na grilovanie nájdete na našej stránke.

A vy, aké máte tipy na dobré marinády a grilovanie? Pošlite nám ich na adresu varenypeceny@markiza.sk

Zdroj: TV Markíza, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia