Viete ako rozpoznať kvalitnú sviečkovicu?

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Viete ako rozpoznať kvalitnú sviečkovicu?

 

 Šéfkuchár Miroslav Gemzický nám prezradil tip ako jednoducho rozpoznať kus kvalitne odležanej sviečkovice. Sviečkovica je to najjemnejšie a najkrehkejšie mäso. Využiva sa na prípravu minútok, tatarského bifteku. Je možne ju piect, grilovať ale aj dusiť. Pri výbere mäsa je dôležité si všimať jeho farbu  ideálne má byť tmavočervená. Vônu, ktorá je charakteristicka a prijemná. Nemenej dôležitá je aj krehkosť mäsa. Vo videu nájdete jednoduchý tip ako si overíte kvalitu sviečkovice.

 

Zdroj: varenypečeny.sk foto profimedia
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia