28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
09/04/2018
Do košíka vkladá veci, ktoré by si asi bežný zákazník nevybral.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
13/11/2017
Reportérke magazínu Reflex dovolila nahliadnuť do svojho kráľovstva.
30/03/2016
Prečo ho výrobcovia dávajú takmer do všetkých potravín?
Dnes azda nie je domácnosť, kde nenájdete miklovlnnú rúru. A nie vždy sa nám darí jesť čerstvé jedlá.
Stane sa, že vám niečo ostane a odložíte ho do umelohmotnej misky, dáte do mrazničky a po pár dňoch zjete. Samozrejme pred jedením ho rozmrazíte v mikrovlnke. A to je kameň úrazu.
Odborníci tvrdia, že akonáhle stravu tepelne upravujeme, pomaly ju ničíme. Dokonca až tak, že v konečnom dôsledku jeme vlastne len nejakú hmotu, z ktorej nemáme žiadne živiny ani energiu.
Čo je šetrnejšie - normálne trúba, mikrovlnka či klasický sporák? Alebo je jedinou správnou voľbou surová strava? Odpoveď nájdete v reportáži, ktorú ste mohli vidieť pred časom v relácii Reflex.