Vedeli ste, že jedlo v mikrovlnke zabíjate?

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Vedeli ste, že jedlo v mikrovlnke zabíjate?

Dnes azda nie je domácnosť, kde nenájdete miklovlnnú rúru. A nie vždy sa nám darí jesť čerstvé jedlá. 

Stane sa, že vám niečo ostane a odložíte ho do umelohmotnej misky, dáte do mrazničky a po pár dňoch zjete. Samozrejme pred jedením ho rozmrazíte v mikrovlnke. A to je kameň úrazu.
Odborníci tvrdia, že akonáhle stravu tepelne upravujeme, pomaly ju ničíme. Dokonca až tak, že v konečnom dôsledku jeme vlastne len nejakú hmotu, z ktorej nemáme žiadne živiny ani energiu.

Čo je šetrnejšie - normálne trúba, mikrovlnka či klasický sporák? Alebo je jedinou správnou voľbou surová strava? Odpoveď nájdete v reportáži, ktorú ste mohli vidieť pred časom v relácii Reflex.


Zdroj: TV Markíza, foto: shutterstock
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia