02/01/2019
Boli sme sa pozrieť, ako sa vyrába dnes.
13/12/2018
Šéfkuchár Giuseppe Giannetto hovorí, že na Apeninskom polostrove je olivový olej absolútny základ jedálnička.
12/12/2018
Pukanská cibuľa sa možno dočká aj svetového uznania.
03/12/2018
Nie je dokonca jedno, ani ako zjeme vitamínovú bombu z peľu.
20/10/2017
A nezabudol ani na trik, ako vybrať kôstku.
Ivany Zvolenskej sa nikto nepýta, čo bude piť. Každý totiž vie, že rodáčka zo Suchej nad Parnou má najradšej víno. Hoci sa za vinárku vyučila len preto, aby rodičom urobila radosť, nakoniec si inú robotu ani nevie predstaviť.
Informácie z učebníc najskôr zúročila v rakúskom vinárstve po Márii Terézii, dnes suverénne strihá vinič a vyrába najmä červený lahodný mok.
Pozrite si reportáž z magazínu Reflex, v ktorej Lucia Lukušová vyspovedala veľmi šikovnú vinárku.