Táto ingrediencia by rozhodne nemala chýbať v kuchyni

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Táto ingrediencia by rozhodne nemala chýbať v kuchyni

Dlho mala povesť zabijaka nášho zdravia. Mnohí ale bravčovú masť z čiernej listiny opäť vyškrtli a podľa odborníkov by v našej kuchyni nemala chýbať.

Na chlieb, na vyprážanie, na pečenie alebo do cukroviniek, na bravčovú masť naši predkovia nedali dopustiť, no na základe vedeckých záverov a výživových odporúčaní ju mnohí v polovici minulého storočia zavrhli.

V reportáži jej výhody v kuchyni a v strave vysvetlil šéfkuchár a tovaroznalec Vladimír Morochovič a výživová poradkyňa Veronika Hanáková.

Zdroj: TV Markíza, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi



Prihlasovanie je dočastne nedostupné.