Kam smeruje naša gastronómia?

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Kam smeruje naša gastronómia?

Od kapusty chlap je hustý, hovorievali naši predkovia. Táto zelenina bola v dávnej minulosti nenahraditeľná. Do nášho jedálnička patrilo aj niečo, čo by ste nečakali. Poďte sa pozrieť odkiaľ a kam smeruje slovenská gastronómia.

V ostatných 20 rokoch sa trendy v stravovaní výrazne zmenili. Kedysi sme sa stravovali prakticky len doma, dnes už stále viac Slovákov navštevuje reštaurácie. Najviac asi chodievame na obedové menu.

Reportáž z etnologičkou Katarínou Nádaskou a šéfkuchárom Norom Szlamom nakrútil Mário Kermiet.

Zdroj: TV Markíza, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi



Prihlasovanie je dočastne nedostupné.