02/01/2019
Boli sme sa pozrieť, ako sa vyrába dnes.
13/12/2018
Šéfkuchár Giuseppe Giannetto hovorí, že na Apeninskom polostrove je olivový olej absolútny základ jedálnička.
12/12/2018
Pukanská cibuľa sa možno dočká aj svetového uznania.
03/12/2018
Nie je dokonca jedno, ani ako zjeme vitamínovú bombu z peľu.
20/10/2017
A nezabudol ani na trik, ako vybrať kôstku.
Potetovaná sympaťáčka sa v umení pohybovala celý život a dnes jej cit pre detail vidno aj na originálnych cukrovinkách.
Pôvodne vypekala iba pre seba, no na sociálnej sieti však urobili rozruch a okoliu sa páčili natoľko, že sa im dnes venuje naplno. Foska Miyagi verí, že nápad jej zoslala nebohá mama. Reportérke magazínu Reflex Dominike Mičechovej dovolila nahliadnuť do svojho kráľovstva.