Milujete zemiakovú kašu? Tu je návod ako ju urobiť chutnú

Zabudol som hesloRegistrácia

Tipy a triky

Milujete zemiakovú kašu? Tu je návod ako ju urobiť chutnú

Zemiaková kaša patrí medzi chutné a najčastejšie jedlá, ktoré si doma pripravujeme. Ale pravdepodobne ste si ju doteraz varili zle. Väčšina z nás najskôr uvarí zemiaky, potom vodu z hrnca scedí a následne pridá maslo, teplé mlieko alebo smotanu, píše The Sun.

Ale podľa šéfkuchára Food Network Tylera Florencea sa touto metódou pripravujeme o lahodnú chuť zemiakov. "Zemiaky majú naozaj jemnú, krásne minerálovú chuť a keď ich uvaríte vo vode a scedíte ju, všetku tú chuť zlejete do drezu," hovorí.

Prezradil iný spôsob prípravy zemiakovej kaše. Surové a nakrájané zemiaky by ste mali variť v hrnci v mlieku. Keď sú mäkké, sceďte mlieko do misky.

Zemiaky vložte do hrnca, do scedeného mlieka pridajte cesnak a použite časť tejto zmesi do zemiakov, ktoré následne roztlačíte.

Zdroj: zg, foto: Sea Wave/shutterstock.com
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia