03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
10/01/2015
09/01/2015
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
Pre vegetariánov je možné mäso vymeniť napr. za tofu.
Ľahké, zdravé a netradičné jedlo na slovenské pomery.
Nehorázne dobrá maškrta!
Kombinácia pečenej tekvice s horkastou rukolou je príjemnou a chutnou voľbou.
Malé a originálne pohostenie, ktoré poteší, napísal čitateľ Ladislav
Zelerový šalát je skvelou alternatívou ku klasickému majonézovému šalatu. Ak si vo sviatočné dni doprajeme tento šalát, navaríme zdravo, chutne a naše telo obohatíme aj o zdraviu prospešné látky.
Aj pôstne jedlá môžu chutiť! A ešte ako!
30 g bielej čakanky
50 g rukoly
40 g radiccio
30 g red chard
30 g fenikel
100 g kozieho syra
olivový olej
soľ
čierne korenie
balsamico