Bravčové kocky na rasci a cesnaku

Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (49)

Zoraď podľa:

Bravčové kocky na rasci a cesnaku
Bravčovinka opäť trošku inak

Varili sme chutne a lacno s Gizkou Oňovou

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

1 kg bravčového karé
50 g bravčovej masti
1 KL celej rasce
5 strúčikov cesnaku
2 PL oleja
1 KL horčice
1 KL štvorfarebného korenia
soľ
2 PL kukuričného škrobu
1 KL červenej papriky

Pracovný postup

Mäso nakrájame na kocky. Z oleja, soli, horčice a 4-farebného korenia vymiešame marinádu, do ktorej vložíme mäso na 1/2 hodiny. Prisypeme škrob.
Na horúcej masti opečieme rascu; pridáme marinované mäso a opekáme za stáleho miešania asi 5 min.
Pridáme červenú papriku, roztlačený cesnak a podlejeme vodou tak, aby mäso bolo prikryté (môžeme priliať aj 1 dl bieleho vína).
Mäso dusíme do mäkka a podávame so zemiakovým pyré, do ktorého nastrúhame 1 trojuholníkovú Nivu.
Zdroj: redakcia varenypeceny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia