Zabudol som hesloRegistrácia

Vegetariánske (237)

Zoraď podľa:

Vyprážaná zelenina v tempure
Aj vyprážať sa dá zdravo! Ako na to nám ukázal Vlado Morochovič

Chrumkavá zelenina v lahodnom cestíčku

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 porcie

3 PL hladkej múky
3 PL kukuričného škrobu maizeny
2 žĺtky
100 ml perlivej studenej minerálky
olej – tuk na vyprážanie
soľ do cestíčka podľa chuti
2 PL sójovej omáčky
2 PL saké
1 cm zázvor
/ + hranolčeky čerstvej zeleniny podľa vlastného výberu /

Pracovný postup

Zo surovín vymiešame cestíčko a namáčame doň hranolčeky zeleniny.
Pri vyprážaní treba mať cestíčko studené.
Vyprážame na tuku pri 170 °C do zlatista.
Zdroj: redakcia varenypeceny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac vegetariánskych receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia