Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (72)

Zoraď podľa:

Kurací segedínsky guláš s pečenou žemľovou knedľou
Zaručene si na ňom pochutíte!

Chcete rýchly segedínsky guláš? Vyskúšajte kurací!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

Na segedínsky guláš:

600 g kuracích pŕs
600 g kyslej kapusty
200 g kyslej smotany
50 g mletej červenej papriky
1 cibuľa
1 dcl oleja
100 g hladkej múky
soľ
mleté čierne korenie
bobkový list

Na pečenú žemľovú knedľu

5 ks pečiva
3 vajcia
1 dcl mlieka
soľ
korenie

Pracovný postup

Kuracie mäso pokrájame na kocky a kyslú kapustu premyjeme a taktiež nakrájame.
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľku, mäso sprudka orestujeme, osolíme, okoreníme a pridáme mletú červenú papriku.
Pridáme kapustu, podlejeme vodou a dusíme, kým nie je mäsko mäkké.
Kým sa mäso dusí, pripravíme si knedľu. Pečivo nakrájame na menšie kúsky, pridáme vajíčka, mlieko, vňaťku, soľ a korenie a vypracujeme cesto.
Cesto vylejeme do zapekacej misky a pečieme cca 15 minút pri 170°.
Keď už máme mäsko udusené, pridáme kyslú smotanu a necháme prevariť.
Podávame s pečenou knedľou.
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia