Zabudol som hesloRegistrácia

Raňajky (153)

Zoraď podľa:

Omeleta s prosciuttom, čerstvou hľuzovkou, rukolou a syrom pecorino
Túto kombináciu musíte vyskúšať!

Tomu sa hovorí dokonalé raňajky!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 omelety

12 vajec
100 g Prosciutta
100 g syru Pecorino
80 g rukoly
čerstva hľuzovka (podľa chuti)
soľ (podľa potreby)
čierne mleté korenie
10 ml olivový olej
50 g masla

Pracovný postup

Tri vajcia rozšľaháme spolu s mliekom.
Prosciutto si nakrájame na jemné rezance a orestujeme na šalotke a zalejeme vajíčkami.
Hľuzovku nakrájame na jemne plátky,no pridáme tesne pred koncom, aby sa neuvarila, ale dodala omelete príjemnú arómu.
Nakoniec pridáme na vrch omelety rukolu a syr pecorino a servírujeme.
Zdroj: redakcia varenypeceny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac raňajkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia