Zabudol som hesloRegistrácia

Cestoviny (48)

Zoraď podľa:

Tagliatelle so smotanovou omáčkou,sušenými paradajkami parmezánom a čerstvou hľuzovkou
Čarujeme s hľuzovkou

Tomu sa hovorí nebíčko v papuľke!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2 - 4 osoby

400 g Tagliatelle
700 ml smotany
150 g sušených paradajok
2 strúčiky cesnaku
200 g parmezánu
200 ml bieleho vína
čerstva hľuzovka (podľa chuti)
farebne korenie (podľa chuti)
soľ (podľa chuti)
30 ml olivového oleja
čerstvá bazalka

Pracovný postup

Cestoviny si uvaríme v osolenej vode na spôsob al dente.
Biele víno si zredukujeme, pridáme smotanu, dochutíme soľou, korením a cesnakom a na miernom ohni redukujeme až na polovicu.
Pridáme nastrúhanú čerstvú hľuzovku a iba zľahka prehodíme na panvici.
Zakvapkáme s olivovým olejom a ozdobíme čerstvou bazalkou.
Zdroj: redakcia varenypeceny.sk
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia