Zabudol som hesloRegistrácia

Sviatočné (180)

Zoraď podľa:

Čokoládové truffles
Dokonalé pokušenie!

Dokonalé pokušenie!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

200 g čokolády (najlepšie 70%)
100 g smotany na šľahanie (30%)
20 g masla
kakao na obalenie

Pracovný postup

Čokoládu nalámeme do nádoby.
V hrnci rozpustíme na slabom ohni v smotane maslo. Smotana nesmie vrieť!
Smotanou prelejeme nalámajú čokoládu a za občasného miešania necháme roztopiť.
Krásnu čokoládovú hmotu ešte opatrne premiešame, prikryjeme fóliou a odložíme do chladničky stuhnúť (mininálne na hodinku).
Keď je masa dostatočne tuhá, tvarujeme z nej malé guľôčky, ktoré následne obaľujeme v kakau.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia