Zabudol som hesloRegistrácia

Dezerty (216)

Zoraď podľa:

Grilovaný ananás v tekvicových semiačkách s karamelovou omáčkou
TOTO musíte vyskúšať!

Lahodný ananás v chrumkavej tekvicovej krustičke s dokonalou karamelovou omáčkou

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

200 g čerstvého ananásu
100 g datlí
200g hnedého cukru
50 g tekvicových semiačok
0,1 l červeného vína
0,1 l smotany
100 g masla

Pracovný postup

Datle uvaríme v červenom víne s hnedým cukrom. vymixujeme a prepasírujeme.
Ananás opečieme na masle s hnedým cukrom.
Obalíme v zmesi tekvicových a slnečnicových semiačok.
Z cukru pripravíme karamel, prilejeme smotanu a redukujeme, kým nám nezvnikne krásna karamelová omáčka.
Ananás servírujeme s karamelovou omáčkou a datlovým pyré.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac dezertov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia