Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (72)

Zoraď podľa:

Pstruh na pomarančoch so šalátom z farebných zemiakov
Lahodná rybka dochutená pomarčom s netradičným šalátikom

Krásne na oko, dokonalé na chuť!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

400 g filetov zo pstruha
2 pomaranče
hnedý cukor
soľ
víno

Šalát z farebných zemiakov

200 g fialovych zemiakov
200 g batatov
100 g ružových zemiakov
100 g biely jogurt
20 g dijonskej horčice
jablčko
20 g chrenu
pažitka
soľ
korenie
hnedý cukor

Pracovný postup

Filety pstruha osolíme, okoreníme, pridáme šťavu z pomaranča.
Na každý filet uložíme kúsok pomaranča, zavinieme a stiahneme špagátikom. Môžeme pridať aj bylinky na zlepšenie chuti.
Pripravených pstruhov dáme na papier na pečenie a pečieme v rúre pri teplote 180 stupňov cca 10-12 minút.
Do výpeku z pomarančovej šťavy, pridáme víno a pripravíme omáčku, ktorú zjemníme maslom a okoreníme mätou.
Pustíme sa do prípravy šalátu. Zemiaky uvaríme vo vode, ošúpeme a nakrájame.
Pridáme horčicu, pokrájané jablčko ,chren, ,jogurt a pažítku, osolíme a okoreníme.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia