Zabudol som hesloRegistrácia

Hovädzie (41)

Zoraď podľa:

Hovädzie medajlónky s petržlenovým pyré a fazuľovými strukmi
Neviete, čo v nedeľu na obed? Toto je skvelý tip!

Šťavnaté mäsko, lahodné pyré a jemne chrumkavé fazuľky! No čo viac si priať?

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

600 g hovädzej sviečkovej
cibuľa
2 strúčiky cesnaku
50 ml oleja
soľ
čierne mleté korenie
500 g petržlenu
maslo
100 ml smotany (30%)
150 g čerstvých fazuľových strukov

Pracovný postup

Petržlen očistime a orestujeme spolu s cesnakom a cibuľkou, podlejeme vývarom a smotanou a pomaly varíme do mäkka.
Keď petržlen zmäkne, prepasírujeme ho cez jemné sitko a zjemníme maslom.
Hovädziu sviečkovú nakrájame na medajlónky, sprudka opečieme na panvici a servírujeme s orestovanými fazuľovými strukmi pripravenými na masle.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia