Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (72)

Zoraď podľa:

Grilovaná kačacia foie gras, tvarohové hrubé rezance s karamelizovanou šalotkou
Na toto sa dá povedať len jedno - mňam!

Hriešna dobrota na sviatočný deň :)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

400 g vykŕmenej kačacej pečene foie gras
200 g hrubých domácich rezancov
50 g tvarohu
100 g šalotky
100 g červeného vína
50 g kryštálového cukru

Pracovný postup

Plátok vykŕmenej pečene osolíme a okoreníme a prudko opečieme na rozohriatej panvici z každej strany asi 1 minútu.
Servírujeme na domácich rezancoch ochutených hrudkovým tvarohom, výpekom z pečene a karamelizovanou šalotkou alebo šalotkovým chutnay.
Šalotku si pripravíme tak, že ju nadrobno nakrájame, speníme na masle, zasypeme cukrom a necháme skaramelizovať.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia