Zabudol som hesloRegistrácia

Dezerty (217)

Zoraď podľa:

Pena z bielej čokolády s makom a s jahodovou omáčkou
Tomuto neodolá ani ten najnáročnejší mlsný jazýček

Čo tak si cez sviatky zamaškrtiť trošku inak? :)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

100 g piškótového roládového plátu
50 g smotany na šľahanie
50 g bielej čokolády
1 plátok želatíny
50 g bieleho maku
4 ks jahôd
1 vajce

Pracovný postup

Vajce vyšľaháme nad parou a zmiešame s rozpustenou bielou čokoládou.
Do vlažnej zmesi pridáme rozpustenú želatínu a na záver vmiešame vyšľahanú šľahačku.
Primiešame pomletý biely mak a túto zmes nalejeme do požadovanej formy vystlanej piškótou.
Dáme vychladiť na minimálne 4 hodiny do chladničky.
Servírujeme podľa vlastnej fantázie.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac dezertov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia