Zabudol som hesloRegistrácia

Predjedlá (105)

Zoraď podľa:

Lososová pena
Jemná pena s výraznou chuťou

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

100 g lososa
3 paradajky
1 väčšia cibuľa
2 PL olivového oleja
2 PL masla
1 l smotany
0,5 l suchého vermutu
bazalka
oregano
biele korenie
soľ

Pracovný postup

Lososa umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky
Na panvici osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľku dozlatista
Zalejeme šľahačkou, privedieme k varu, prilejeme vermut a chvíľku povaríme
Dochutíme soľou, korením, bazalkou, oreganom a ešte raz dobre premiešame
Vložíme lososa, chvíľku povaríme a pomocou ponorného mixéru rozmixujeme na hladký krém (penu)
Penu prelejeme do nádoby a dáme do chladničky stuhnúť
Zo stuhnutej peny tvarujeme malé šulčeky, ktoré servírujeme s rajčinovou marmeládou, pažítkou alebo zeleninovými chipsami
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia